Sajt IzgradnjaKuce.com vam omogućuje uvid u proces izgradnje jedne porodične kuće u Republici Srpskoj. Korištenje sajta IzgradnjaKuce.com ili bilo kog njegovog dijela automatski podrazumjeva da se slažete sa ovim uslovima korištenja i polisom privatnosti našeg sajta.

Sajt i informacije koristite na vlastitu odgovornost. Podrazumjevajte da je sve na ovom sajtu napisalo nestručno lice, te da IzgradnjaKuce.com ne odgovara za moguće štete nastale korištenjem ovog sajta.

Autorska prava

IzgradnjaKuce.com polaže autorska prava na sve sadržaje i vizuelni identitet na našem sajtu. Neovlašteno kopiranje i preuzimanje sadržaja bez naše dozvole smatraće se kršenjem autorskih prava te će biti pravno sankcionisano.

Na našem sajtu postoji dio fotografija na koje ne polažemo autorska prava, a koje su upotrebljene radi ilustracije. Date fotografije su preuzete sa sajta Pixabay.com ili drugih sajtova uz dozvolu vlasnika. Vlasništvo su trećih lica.

Linkovi na treće stranice

Naš sajt pored vlastitih sadržaja može sadržavati i linkove ka sajtovima trećih lica. Mi nemamo kontrolu nad datim sajtovima i stranicama. Pristup istima je na vlastitu odgovornost.

Oglasi i baneri

Naš sajt prikazuje oglase trećih lica. Oglasi su vidno istaknuti i naznačeni tekstom “sponzori”, „advertisement“ ili „reklama“. IzgradnjaKuce.com nema kontrolu nad datim oglasima i ne odgovara za sadržaj istih.

Sponzori

Naš sajt i proces izgradnje kuće je sponzorisan od pojedinih građevinskih kompanija i distributera građevinske opreme. Ovakvi slučajevi su jasno istaknuti i navedeni.

Ograničenja za korisnike

Pristupom bilo kom interaktivnom dijelu našeg sajta obavezujete se na sledeće:

  • da nećete objavljivati ili slati sadržaj koji krši zakone Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.
  • da nećete objavljivati uvredljiv, rasistički ili šovinistički ili bilo kakav uvredljiv sadržaj
  • da nećete objavljivati lažne ili netačne informacije
  • da se nećete lažno predstavljati u komentarima ili kontaktima
  • svjesno objavljivati ili slati sadržaj koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  • prikupljati i čuvati lične podatke naših posjetilaca bilo ručno bilo putem specijalno pisanih programa
  • pristupati sajtu sa ciljem skrepovanja naših podataka

Izmjene uslova korištenja

IzgradnjaKuce.com može izmjeniti ove uslove korištenja bilo kada bez prethodne najave. Periodično ih pročitajte.

Brod, RS, BiH
10.08.2022.
10:49 h